2008. február 1., péntek

Duran Duran - Red Carpet Massacre

Nah szóval a héten sikerült kezembe kaparintanom Duran Duran új albumát, mely igazán érdekesre sikeredett. :)

Az album producere: Michael Patterson. A korongon összesen 12 szám helyezkedik el, melyen megszólal Justin Timberlake és Timbaland is.

Az utóbbi időszakban nem nagyon sikerült találkoznom igazi nagy slágerrel, vagy olyan albummal, melyre azt mondhatnám, hogy ezt érdemes lenne akár többször is végig hallgatni. De ez az album más, különleges és véleményem szerint némelyik szerzeményből akár sláger is lehet. Duran Duran megcsillantja a régi énjét, de megmutatta azt is, hogy igenis képes újat alkotni. :) Nem azt mondom, hogy minden szám hallgatható (volt olyan amelyiket elkapcsoltam :)), de az esetek többségében az ember úgy érzi, hogy igenis fel kell kelni a székből és tombolni kell a Duran Duran ritmusára.

Érdemes odafigyelni "The Valley", "Red Carpet Massacre", "Falling down" és "Skin Divers" című számukra, mert szerintem ezek még a toplisták élén fognak állni. :)

Az album érett, nagy gonddal készített anyag. A rajongók nem fognak csalódni, de akik csak most ismerkednek a zenéjükkel, azok is élvezni fogják ezt a korongot.

Értékelés: 9/10