2009. december 31., csütörtök

B.Ú.É.K

Lassan két éve már, hogy működik az Olvasószoba de eddig még egy darab összegzést sem csináltam. Mivel ez így nem járja, hogy az oldalon ehhez hasonló bejegyzés még nem készült, így Kedves olvasóim engedjétek meg, hogy pár szóban megemlítsem az idei évemet.

A 2009-es évben összesen 64 darab könyvet olvastam el, ami a tavalyi mennyiség háromszorosa. Azt hiszem elmondhatom, hogy idén nagyon termékeny voltam nem csak olvasásban hanem a bejegyzések írásában is. Ugyanis 129 bejegyzést sikerült megírnom (+ még 1 amit ma elkészítek :)), ami szintén háromszorosa a 2008-as bejegyzések számának. Úgy látom ez a hármas szám hatalmába kerített engem. :D

A rengeteg regény olvasása közben értek csalódások is, hisz volt pár olyan kötet amit sajnálatos módon abbahagytam, íme:

1. Elmore Leonard: Glanc
2. Joanne Harris: Rúnajelek
3. Tova Mirvis: A betért


és vannak olyan írók akiket igazán a szívembe zártam:

1. Vaszary Gábor
2. Zilahy Lajos
3. Torey Hayden
4. Marisa de los Santos
5. Diane Setterfield
6. Patrick Rothfuss

Az év könyve díjat pedig az alábbi mű kapja meg:


Nem meglepő módon a leglátogatottabb bejegyzésem Stephenie Meyer: Eclipse című volt. A legtöbb kommentet viszont a Megjelölve című postomhoz kaptam, összesen 24 darabot. A legtermékenyebb látogatóm Joeymano volt, ugyanis ő az a személy aki a legtöbb megjegyzést írta és ezért én nagyon hálás vagyok. :D Köszönöm! A legtöbben a moly.hu-ról és a konyv.miner oldaláról kattintottatok. :)

Mindent összevetve szuper volt ez az év és bízom benne hogy a folytatásban is velem tartotok, mivel rengeteg könyvem van ami repesne az örömtől ha írnék róla, íme néhány példa: Raana Raas: Csodaidők sorozat, Libba Bray könyvei, és még néhány a krimi vonalról is, többek között Harlan Coben, Lisa Lutz stb.


Sikerekben gazdag Boldog Új Évet kíván Olvasóinak és blogtársainak az Olvasószoba szerkesztője Christina! :)


11 megjegyzés:

Joeymano írta...

BUÉK neked is! A megjegyzésekért meg nincs mit, mert igazán megjegyezhetnivalóak voltak a posztjaid. És örülök, h Vaszary és Zilahy ott figyelnek abban a felsorolásban. Remélem még meg tudlak majd fertőzni a következő évben is hasonló jó szerzőkkel, és remélem most már én is meg tudok fertőződni a tieiddel! ;)

Heloise írta...

Neked is nagyon boldog, jó könyvekben gazdag Újévet kívánok! És nagyon szépen köszönöm a Hayden: Szellemlány posztot, amivel annyira fellelkesítettél, hogy ehónapban sikerült is megvennem, s remélem januárban tudok rá időt szakítani, hogy elolvassam!

Christina alias Pöfivonat írta...

Joeymano: el is várom! Szeretem az ilyesfajta fertőzéseket. :D

Heloise: :D Nekem nagyon tetszett és szerintem ha Te is szereted az ilyen pszichológiai témájú könyveket, ami még olvasmányosan is van megírva akkor szerintem nem fogsz csalódni benne. :)

Lobo írta...

Én is boldog új évet kívánok meg még sok olvasást:)

Tara Nima írta...

boldog új évet neked is, Chris! :))

és köszi a jó posztokat, kaptam tőled jó ötleteket, remélem, ez jövőre sem lesz másként.:)

Nita írta...

Neked is nagyon boldog új évet, és várjuk a további remek posztokat!

Amadea írta...

Neked is boldog új évet Chris:) Nemtom mi ez az új Pöfivonat (honnan jött, mit jelent), de nekem már Chris maradsz:)
Én az És besétált a szerelem postodat meg a Vitkolczisat köszönöm nagyön (a két legfrissebb, ez A szél neve pdg érdekesnek tűnik (úgy látszik, a "szeles" könyvek ilyenek).

Móni írta...

Kívánok én is Boldog Új Évet és további jó olvasást! :)

annamarie írta...

Én is egy boldog és mindenben gazdag új évet jöttem kívánni neked!

Christina alias Pöfivonat írta...

Köszönöm szépen a jó kívánságokat és igyekszem tartani a blog színvonalát továbbra is. :D

PuPilla írta...

De aranyos malac! :) Gratul a teljesítményedhez! Búék, és idénre is sok-sok jó könyves élményt! :)