2009. december 1., kedd

Könyvmolyképző Kiadó

Érdemes kicsit több időt szentelni mostanság a Könyvmolyképző Kiadó megjelenéseire, ugyanis nagyon fincsi dolgokkal fognak előállni!

Íme:

Libba Bray: Lázadó angyalok (<= ennek pl piszkosul örülnék :D)

Megjelenés: december

"Gemma Doyle alig várja, hogy elutazzon a Spence Akadémiáról a karácsonyi szünetre, a barátnőivel töltse az időt Londonban, elegáns bálokra járjon, és ami már nem akkora mulatság, a betegeskedő apját ápolja. Miközben az 1896-os év szilveszterére készül, egy jóképű fiatalember, Lord Denby szeme akad meg Gemmán, vagy csak úgy tűnik? Mégis, a nagyvárosi forgatagban is egyre erőteljesebbek Gemma látomásai három fehérbe öltözött lányról, akikkel valami szörnyűség történt, amit csak a birodalmak tudnak megmagyarázni. Ellenállhatatlan a csábítás, és nemsokára Gemma, Felicity és Ann pillangóvá varázsolják a virágokat a birodalmak igéző világában, ahova csak Gemma révén juthatnak el. "

Scott Westerfeld: Szépek

Megjelenés: Nincs dátum

"Gyönyörű. Közkedvelt. Tökéletes. Tökéletesen mű. Tally végre szép lett. A tökéletesnél is jobban néz ki, ruhái őrületesek, a fiúja észvesztő, s ő a társaság központja. Éppen ez az amire vágyott. De a sok szórakozás - az állandó bulik, a high-tech luxus, a
teljes szabadság- Sem palástolja, hogy valami nincs rendjén.Valami fontos.Ekkor üzenet érkezik Tally csúf múltjából. Miután elolvasta, emlékezni kezd arra, hogy mi is a baj a szép élettel, s vége a mulatságnak. Választania kell: vagy azért küzd, hogy elfelejtse amit tud, vagy pedig az életéért, mivel a hatóságok nem hagynak életben senkit, aki ilyen információ birtokában van."

Monika Feth: Eperszedő

Megjelenés: Nincs dátum

"Amikor kiderül, hogy barátnőjét, Carót meggyilkolták, Jette nyilvánosan bosszút esküszik - és ezzel felhívja magára a gyilkos figyelmét. A férfi udvarolni kezd Jettének, és a lány beleszeret anélkül, hogy sejtené, valójában kivel is van dolga.
Igazi csemege thriller-rajongók számára! "




5 megjegyzés:

Joeymano írta...

Én örülni is fogok. :)

Unknown írta...

Szia!

Ez a decemberi megjelenés Lázadó angyalok kapcsán mennyire biztos? Mert nekem a kiadó a november végét írta a levelében, és ugye a honlapon is még az van feltüntetve...
Kérlek, mondd, hogy nem csúsztatták el a kiadást már harmadjára!!! :S

Joeymano írta...

Nó, én múlt héten írtam nekik, és december első hetét ígérték. Kíváncsi leszek... :)

Unknown írta...

Köszi a választ! :)
Akkor megint van miben bizakodni... Aztán ha ezt is eltolják, akkor lassan elkezdek szervezni egy tüntetést, vagy nem tudom... 8)

Christina alias Pöfivonat írta...

A Librinek az oldalán láttam már előjegyzésben. Szerintem ez már elég komoly dolog a részükről. :)

Ja és képzeljétek a Mentsük meg Júliát! is egyik pillanatról a másikra lehetett kapni a könyvesboltokban, és nem is volt előjegyzésben. Szerintem vmi ilyesmi lesz ezzel a könyvvel is.