2008. május 27., kedd

Karen Brichoux: Kávé és Kung-fu

"Hát ööö", a mai bejegyzésemet valahogy így tudnám kezdeni. Még pedig azért mert nem tudom hova tenni.

Kezdjük az elejéről: a könyv Nicci Bradford-ról szól, aki imádja a kung-fu filmeket és magányos, nem is kicsit. Nem csak az élete, hanem a munkája is unalmas, de azért igyekszik a lehető legtöbbet kihozni mind magából, mind pedig az életéből. De aztán, mint ahogy az ilyen regényekben történni szokott, egyszer csak megváltozik az élete és felpörögnek az események. A legjobb barátnőjének a pasija rámászik, majd megismerkedik egy szívdöglesztő pasival, és megtudja, hogy a főnöke a titkárnőjével kavar. Szóval csupa-csupa izgalom sok sexszel megfűszerezve.

Nem igazán sikerült azonosulnom a főszereplővel, - attól függetlenül, hogy az író egyes szám első személyben írta a történetet, - de lehet hogy nem is akartam. :) Ez a mű valahogy nem volt az igazi, hiányzott belőle, ami a többi könyvben benne van. Tudjátok, amitől az ember azt mondja: "igen ezt érdemes volt megvenni." Egy sima szokványos történet annyi különbséggel, hogy a csaj életét a kung-fu filmekhez hasonlítja. Na bumm, ettől még egy könyv nem lesz izgalmas és érdekes.

Szóval ne vegyétek meg, kérlek, ha csak nem szeretitek kínozni magatokat. Ennél sokkal jobb könyveket találhattok a boltok könyvespolcán. ( Pl: Ugo Di Fonte: Az ételkóstoló => nah majd erről is mesélek)

Értékelés: 3/10

Ja igen, még mielőtt elfelejteném a mű 18 éven aluliaknak nem ajánlott. :D Úgyhogy fiatalok, ha valakinek a kezében megtalálom, csapok a mancsokra. :D


2 megjegyzés:

Tara Nima írta...

felvilágosító könyvnek elmenne.:))

Christina alias Pöfivonat írta...

Ha úgy vesszük, akkor annak tényleg elmenne... :D