2008. május 12., hétfő

Hát lássuk az elsőt... Amanda esküvője

Nem is igazán tudom, hogy hol kezdjem. Nem egy szokványos csöpögős lányregény az tuti biztos.


Borító:


Megmondom őszintén, hogy ez a borító szerintem borzalmas, kénytelen voltam befedni papírral, mint a régi iskolai tankönyveimet. Nem értem hova tették az emberek az eszüket, amikor ehhez a műhöz valami borítót kreáltak. Nah mindegy is. Erről ennyit.


Maga a mű:


Mel, Fran és Amanda igencsak régóta barátnők, hiszen már a gimiben is együtt jártak, így tudják, hogy barátnőjük (Amanda) mennyire elviselhetetlen. Ezért meglepő hírként jött számukra az, hogy a nem igazán közkedvelt Amanda férjhez megy, mégpedig nem máshoz, mint Fraserhez, aki Mel szerelme volt a suliban, természetesen (nehogymáá egyszerű legyen az élet) csak titkoltan. És innentől kezdődnek a bonyodalmak, mert a két csaj összefog annak érdekében hogy megmentsék a vőlegényt eme borzalmas házasságtól, persze nem a szokványos módon. :) Természetesen ehhez még csatlakozik egy-két szaftos dolog is, mint például Mel pasija Alex, aki véleményem szerint egoista önző stb, stb. (Napokig sem tudnám elviselni, nem hogy járjak vele.), amely még viccesebbé és érdekesebbé teszi a könyvet. Elképesztő dumák vannak amúgy az olvasmányban, amelyet érdemes megjegyezni. :)

Kedvenc szereplőm Mel, aki mindenből kitudja húzni magát és talán egy kicsit hasonlít is rám. De csak egy picit. :)

A könyv egyébként fantasztikus, kellemes és üdítő is egyben. Ajánlom mindenkinek, aki csak egy kis kikapcsolódásra vágyik.


Értékelés: 10/10

0 megjegyzés: