2008. július 17., csütörtök

Sarah Mason: James hálójában

Holly Colshannon újságíróként dolgozik a Bristol Gazette-nél, ahol is állatokról kell történeteket írnia, mind addig míg ki nem nevezik bűnügyi tudósítónak. Új feladata nem más mint, hogy James Sabine nyomozót kell követnie hat héten keresztül és ennek élményeit kell naplószerű formában megírnia. Mindeközben igen különleges dolgok történnek vele, mint például: beszorul a lábujja egy borosüvegbe, vagy fejbe vágja magát teniszütővel és ezek csak apró részletek ebből a habkönnyű olvasmányból. De hogy mi lesz a vége? Ezt mindenki megtudhatja, aki olvassa ezt a művet.

A könyvet Amadea hatására olvastam el, és nem csalódtam. Kellemes könyv tele humorral és igazán érdekes történettel. Holly személyisége nagyon megnyerő és kedves, igencsak közel kerültem hozzá a sok hülyeség ellenére is amit elkövetett. Megjegyezném én is ilyen balfék vagyok, ezért hamar sikerült megkedvelnem, sőt szerintem pont ez a személyes varázsa a csajszinak, hogy mindenféle hülyeség történik vele.

A szórakoztató könyveknek meg van az a kellemes szokása, főleg azoknál amik tényleg jók, hogy sikerül mellette kikapcsolni az agyat. Ha valaki szeret nevetni, de mellette igencsak érdekes könyvet olvasni egy meleg takaró alatt, miközben kint esik az eső, az ne habozzon szaladjon be a boltba és azonnal vegye meg a könyvet. :) (És ez parancs :D)

Értékelés: 10/10

1 megjegyzés:

Amadea írta...

Tényleg, én hatásom?!:) Dejó:))
És örülök, hogy tetszett, én már az első oldalon visítva röhögtem:DD
Ez a jó a könyvesblogolásban, jó érzés, ha másnak "köszönhetek" egy jó könyvet:) És az is jó, hogy ami nekem tetszik, valaki másnak is bejön:)