2012. február 29., szerda

Gyönyörű magánkönyvtárak

Az interneten bogarásztam, miközben rábukkantam ezekre a csodás könyvtárakra. Azok akik igazán fanatikusan gyűjtik a könyveket, biztosan csodálattal nézegetik az általam összeválogatott képeket. Ha esetleg van az olvasónak kedve és energiája, akkor ezekből a fotókból talál egy-két inspirációt és neki állhat megszerkeszteni az álom könyvtárát.

Kattints a képre és megjelenik nagyban.  

 Az amerikai Jaywalker könyvtára

Timoty Hatto által tervezett könyvtár

Miquel Mateu könyvtára Prelada, Spanyolország

Párizsban egy kétszintes otthoni könyvtár

George Lucas könyvtára

 Neil Gaiman könyvtára

Atelier Bow-Wow által tervezett (Japán)

Karl Lagerfeld otthoni könyvtára

Gianna Botsford által tervezett otthoni könyvtára

Belgiumban egy régi gyárat újítottak fel könyvtárnak

Forrás: flavorwire.com

5 megjegyzés:

Tara Nima írta...

ezek milyen jól néznek ki...!
Lucas könyvtárába gondolkodás nélkül beköltöznék, de a belgiumi is nagyon hangulatos.:)

Lívia írta...

Nyugdíjas könyvtárosként örömmel olvastam és néztem a gyönyörű könyvtárakat. Magyarországon ilyen magánkönyvtárak sajnos nincsenek.
Az újgazdagok másra költik a pénzt, aki pedig átlag jövedelmü nem tud ennyi könyvet vásárolni. De ha szeret olvasni, akkor a könyvtárakból kikölcsönzi, ez is nagyon értékelendő a számítógép, internet világában, amikor a fiatalok többsége csak azt nézi könyvet nem vesznek a kezükbe.

Christina alias Pöfivonat írta...

@Nima: Nekem Gaiman könyvtára a nagy kedvenc, de a többit se lehet elhanyagolni. :D Egyébként volt még egy pár, csak nem tettem ki az összest, hanem az ami tényleg megfogott.

Christina alias Pöfivonat írta...

@Lívia: szeretnék hasonló könyvtárat majd valamikor egyszer. :) Annyi könyvem van, hogy szegények mind dobozban hevernek. Lehet, hogy nem ilyen lesz, mint a képeken hanem kicsit szerényebb, de legalább elmondhatom, hogy az enyém. :)

Sajnos a mai könyvárak mellett, nehéz sok könyvet beszerezni.

Névtelen írta...

Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

E-mail: progresiveloan@yahoo.com
Hívás / szöveg +1 (603) 786-7565 köszönöm