2012. február 1., szerda

Hónap zárás,

avagy mit nem vettem januárban.

Mivel lassan két hónapja sikerült megállnom magam, hogy ne vásároljak semmit sem, de azért könyvvásárlási ingerenciám nem hagyott nyugodni, ezért úgy döntöttem, hogy a kedvesem családjától kapott Alexandrás kupont fogom felhasználni. 



Barbara Erskine könyvét nagyon szerettem volna, mert az íróról Nima mindig jókat mondott. De azaz igazság, hogy a felénél abbahagytam, mert egyáltalán nem akar beszippantani. Remélem csak a kedvem szórakozik velem, nem pedig arról van szó, hogy egyáltalán nem tetszik a könyve. Szabó Magda örök, na meg a gyereknek is kell valamit felolvasni. Illetve terveim szerint idén sokkal többet fogok olvasni az írónőtől, mint eddig bármikor. Kathryn Stockett regénye pedig olyan, amit már rég terveztem megvenni, így nem volt kérdéses hogy bekerül a kosárba. Ja és ez az új borító is jobban vonzott, mint a régi.

4 megjegyzés:

Tara Nima írta...

Erskine-nek van pár nagyon jó könyve, de ez, meg az előző, a hercegnős valamiért engem nem vonzott soha. ez persze nem kell, hogy bármit is jelentsem.:D meg igazából még nem olvastam bele.
mi nem volt jó?

Amadea írta...

De szép az új Tündér Lala:)
A Segítséget nagyon fogod szeretni. És a kuponos vásárlás nem számít bűnnek;)

Christina alias Pöfivonat írta...

Nima: nem vagyok túlságosan hívő, persze hiszek Istenben meg mindenféle, de ebben a könyvben túl sok nekem egy kicsit. Meg nem is szippantott be annyira, mint vártam. Egy lány aki látja a szellemeket, most valahogy nem vonz.

Christina alias Pöfivonat írta...

Amadea: hálistennek. :D A Tündér Lala nagyon édes könyv, de az európa egy kicsit elszúrta. szétesnek a lapok. :S