2009. szeptember 20., vasárnap

Alyson Noel: Evermore - Mindörökké

Egy igazán szórakoztató délután egy igazán szórakoztató könyvvel a kezemben. Ezzel tudnám jellemezni ezt a kellemes vasárnap délutánt (csak a k**** nátha ne lenne). :)

Ever semmi mást nem szeretne csak hétköznapi tini lányként élni az életét, de a különleges adottságai ezt nem engedik. Ugyanis egy különös baleset folytán az élet úgy hozza, hogy képes az emberek gondolatát hallani és azok auráját látni. Sőt, ha valakihez hozzáér akár az egész életét megtudja egy szempillantás alatt. De amikor megismeri Dament a különös srácot, valahogy minden megváltozik...

Nekem tetszett. Igaz, hogy össze van keverve benne a True Blood, a Twilight és egy kis Szellemekkel suttogó, de ez valahogy eltörpült. Pedig eleinte agasztott ez a sok kis XXI. századi kütyü, amit manapság már minden fiatal kezében látni. Emiatt fusztrált is voltam, hogy még egy könyvben is ezt kell olvasnom, de hamar túlléptem rajta. Érdekes módon elég gyorsan beszippantott magával, főleg a sok kis nyitott kérdéssel amelyek folyamatosan jött az olvasás során. Találó az író részéről, hogy a főhős srác kilétét sokáig nem fedi fel, így én is beleestem egy bizonyos csapdába (de ez titok) aminek az lett a vége, hogy egy jó nagyot koppantam. Meglepetés, hogy semmi rosszat nem tudok mondani róla, biztos a takonykór ráhúzodott az agyamra, de komolyan mondom ez k**** jó könyv. Na jó talán mégis van egy kis baki a végén, mikor a gonosz csajszi meghal, ami olyan semmilyenre sem sikeredett, de ezt el lehet nézni. :)

Kedvencem Riley (Ever húga) a kis szellem, aki folyamatosan visszatért az egyetlen nővéréhez kísérteni, beszélgetni és szórakozni. Eszembe jutott róla a Pán Péterből a Giling Galang, de fogalmam sincs miért pont rá asszociáltam. :D Talán a folyamatos kiváncsiságával, vagy nem is tudom. De tündéri az biztos. :) Na ez a rész, például olyan volt mintha a Szellemekkel suttogó sorozatot olvastam volna, echte ugyanaz. Nem akarom elmondani a végét, mert akkor sok mindent lelőnék benne és ez az olvasó kárára menne. :) (Milyen költőire sikeredett ez a mondat! :))

Khhm! Be kell valljam felnőttesen, hogy várom a folytatás. (pirul) Szóval nekem bejött ez a spirituális téma, még ha egy kicsit bizarr is. :) U.I.: Ja az eredeti borító tényleg sokkal jobb. :) Csodáljátok!

Értékelés: 10/10

Mások is olvasták:
Amadea: ITT
Nita: ITT
Gigi: ITT
Francica: ITT



3 megjegyzés:

Joeymano írta...

Irigyellek a szabad délutánért... :)
Vmiért sejtettem, h tetszeni fog ez neked. :)
Remélem már vége a takonykóckodásnak!:DD

Christina alias Pöfivonat írta...

Áááá sajnos nem. Most itthon leszek egy hetet. Gondolkodom is, hogy mit olvassak. :D

Tara Nima írta...

bocsi, off leszek.
csak mert mintha szeretnéd Koontzot:
http://bookline.hu/sortlist/sortlist.action?id=5762