2009. szeptember 22., kedd

Susan Elizabeth Phillips: Játék az élet

Lady Emma Wells Anglia egyik híres leányiskola vezetője, akinek úgy alakult az élete, hogy semmilyen tapasztalatot sem sikerült szereznie a férfiakkal kapcsolatban. De mégis szerét ejti egy vőlegénynek, aki egy igazán idegesítő pasas, de mégsem tud tőle megszabadulni. Márpedig hozzámenni meg nem akar, így jön az ötlet, hogy az eddigi makulátlan jó hírét elveszíti. Így hát végső elkeseredésében tíz napra Texasba utazik, ahol eltökélt szándéka, hogy bármi áron de véghez viszi a tervét. A barátnője beszervez neki egy igazán kellemes külsejű férfit, mégpedig a híres golfbajnokot Kenny Travelert, aki erre a tíz napra a kísérőjévé válik.

Sohasem gondoltam volna, hogy Susan Elizabeth Phillips könyvei között találok olyat, ami elsöpri az összeset. Pedig igen, EZ a könyve. Fantasztikus! Próbáljátok elképzelni, ahogy ülök kint a kertben és hangosan röhögök úgy, hogy majdnem lefordultam a székről, és még most is mosolyt csal az arcomra amikor erre a jelentre gondolok. :D Nem tudom miért szeretem a műveit ennyire, hisz abszolút nem az a tipikus elgondolkodtató olvasmány, mint mondjuk a Háború és Béke, de mégis kész vagyok harcba szállni értük, akár tűz ellen is, hogy megmentsem őket. :)

Nem csalódtam SEP eme könyvében sem. A rengeteg fordulat és sok humoros pillanat kellemes szórakozást nyújtott az itthon töltött napomon. De ha kezetekbe veszitek arra készüljetek fel, hogy nem fogjátok tudni letenni addig míg az utolsó betűig ki nem olvassátok. :)

Susan Elizabeth Phillipset minden egyes könyvével jobban és jobban szeretem. Most már csak azt sajnálom, hogy a mi kis hazánkban ezt az írását már nem lehet kapni.

U.I.: Nem vagyok hajlandó berakni ezt az ocsmány borítót, amivel itthon Magyarországon kiadták. Így marad az eredeti. :)

Értékelés: 10/10*
Mások is olvasták:


2 megjegyzés:

Joeymano írta...

SEP függöny vagy... :DD

Christina alias Pöfivonat írta...

:D:D:D:D:D LOL, köszi joeymano. Bearanyoztad a napomat. :)