2011. január 28., péntek

Top 5 avagy a 2010 legjobb könyvei

Sajnálatos módon nagyon kevés email érkezett be hozzám, ezért nem tudok reálisan következtetni az eredményre. Remélem legközelebb nagyobb érdeklődést tudok kiváltani.

Vajon a megfogalmazással lehetett a probléma? Szerintetek?

11 megjegyzés:

Lobo írta...

Lusták vagyunk e-mailt küldeni. Egyszerűbb kommentet írni pl.

PuPilla írta...

Úgy zusammen nem tudom mi a probléma, de elmondom az enéymet, hátha segít :) Én pl nem tudom, és nem szeretek utánanézni, hogy mit mikor adtak ki, van hogy nagyon összevissza olvasok, és nem is biztos hogy olvastam 5 db 2010-es magyar megjelenésű könyvet idén, és ha mégis, lehet hogy azok nem is voltak olyan jók, hogy jelöljem bármire is :) Persze értem, ha nem lenne megjelenés évének kerete közé szorítva a dolog, akkor meg annyira széles spektrumban jönnének a válaszok, hogy abból sem lehetne reális eredményt leszűrni. :( Lehet hogy más is volt így ezzel, nem tudom, én pl ezért nem írtam emailt.

Tara Nima írta...

lehet abban valami, amit Pupi ír, mert én is kapásból összeszedtem 5 olyan könyvet, amiről azt hittem, 2010-esek, de 4-ről kiderült, hogy 2009-esek. ezek helyett mind keresnem kellett másikat.
lehet, hogy szerencsésebb lett volna azt megkérdezni, melyik volt az 5 legjobb, amit 2010-ben olvastunk.

Névtelen írta...

:( Hányan írtak neked mailt?

Christina alias Pöfivonat írta...

Lobo: nem hiszem, hogy csak ez lett volna a gond. :)

Pupilla: látod erre nem is gondoltam egészen idáig. Azért gondoltam esetleg a 2010-es évet megjelölni, mert viszonylag sok könyvet vásárolunk, amibe rengeteg 2010-es megjelenésű könyv van, de lehet hogy csak saját magamból indultam ki. :D

Nima: azt azért nem akartam, mert az évértékelőjében szinte mindenki megírta a saját kis toplistáját és ezért nem láttam értelmét. Vagy ez hülyeség?

Elhaym: összesen négyen írtak emailt.

Tara Nima írta...

ahogy elnéztem, nem mindenki egyformán ír évértékelőt, sztem egy összesítés egészen másképpen hatott volna, nem lett volna ismétlés. nálam pl. kategóriák voltak, és nem valószínű, hogy pont ezeket írtam volna 5 legjobbnak.

én is baromi sok 2010-es könyvet vettem, de ettől még nem volt időm mindent elolvasni.:D sőt, alig tudtam választani, mert abból a néhányból sem volt mind annyira jó.

de nem baj, jó kis kezdeményezés volt, és nézzük pozitívan, legalább 4 mélt kaptál.:D

Christina alias Pöfivonat írta...

Nima: hmm akkor legközelebb majd valami ilyesmit fogok kitalálni. :)

Én próbáltam pozitívan felfogni, de inkább csak elkeseredtem, mert nem tudtam hogy az oldalamat nézik ennyire kevesen, vagy maga a felhívás volt szánalmas. :D

Egyébként valóban nem volt annyira jó a 2010-es megjelenésű könyvek felhozatala. Sőt azt hiszem idén kétszer meggondolom mire adjak ki pénzt. :)

PuPilla írta...

Sok könyvet vásároltunk, ez igaz, de mondjuk nálam a 80%-a régebbi volt, és ha voltak is 2010-esek, ugyanaz vonatkozik ide amit leírtam: hogy nem nézek utána, és nem biztos hogy ezekből tudok 5öt kiválasztani amit jelölnék is. :)
Hát sajnálom, hogy nem igazán jött össze a listázás, de legalább megnyugodhattál, nem a nézettséged kicsi, csak lustik vagyunk az ilyen "komplikált" feladatokhoz :D :D

memoir írta...

És én írtam az egyik e-mailt. :) Remélem legalábbis, hogy megkaptad, mert én elküldtem a kis listámat, és nagyon kíváncsi voltam az eredményre, de hát így... :)

Christina alias Pöfivonat írta...

Pupilla: nem baj az ilyenekből tanul az ember. :D Majd legközelebb okosabban találom ki a dolgokat. Most épp azon gondolkodom, h valami játékot indítok mellyel könyvet lehet nyerni. :)

Memoir: sajnos a te leveledet nem kaptam meg. :( Lehet hogy másét sem? :O

Névtelen írta...

4 mail eléggé kevés. :( Remélem legközelebb többen írnak majd neked.