2014. december 30., kedd

Várólista csökkentés 2015

Amikor Lobo először elindította a "Várólista csökkentés" nevű játékot az elsők között jelentkeztem, és sikeresen el is buktam két egymást követő évben, ezért tovább nem is próbálkoztam. Ám most úgy döntöttem, hogy jövőre én is újra ringbe szállok a többiekkel együtt, hátha (mondom hátha) 2015 az én évem lesz és sikerülni fog ez a kihívás. 
Az ok, amiért végül a jelentkezés mellett döntöttem, hogy újra és újra szembe jött velem a játék, ezzel is azt sugallva, hogy nekem is jelentkeznem kéne, de a végső löketet az ismerősök adták, akik folyamatosan azt kérdezgették, hogy jövőre akkor megpróbálkozom-e újra, így hát az igen mellett döntöttem. 
A lényeg, hogy immáron az én nevem is ott van azon a listán, úgyhogy lehet drukkolni és fogadásokat kötni, hogy vajon hogyan zárom a következő évet. 

Annyi nehézséget adtam magamnak, hogy nem készítettem alternatív listát, így muszáj vagyok az általam kijelölt tizenkét könyvből választani, ez remélhetőleg nem volt hülyeség a részemről. Természetesen olyan regények kerültek a listába, amik se terjedelemben sem műfajban nem nehezek, ezért jó eséllyel könnyen veszem majd a kihívást.

És akkor lássuk azt a bizonyos bűvös tizenkettőt:


Susan Wilson: A táncoló kutya
Fabio Volo: Ráadásnap
Chris Greenhalgh: Ingrid Bergman megkísértése
Susana Fortes: Robert Capára várva
Louise Erdrich: A Körkunyhó helyett David Benioff: Tolvajok tele
Erika Robuck: Hemingway lánya
Kate Morton: Távoli órák
Melanie Benjamin: Az aviátor felesége
Greg Keyes: Folyamszülött
Catherynne M. Valente: A lány, aki körülhajózta Tündérföldet
Jennifer E. Smith: Milyen is a boldogság?
Zadie Smith: A szépségről






HAJRÁ!

6 megjegyzés:

PuPilla írta...

Hajrá Pöfi! Remélem én is suttogtam a füledbe! :) Ó, a Valentét én is akarom! Jó lista, én sose merek alter nélkül jönni, nem bízom ennyire magamban, hogy szigorúan tudnám magam tartani az ütemtervhez.
Ez a fogadáskötés tök jó, köthetnénk privát :D persze hülyeségekkel, nem zsével. :)

Lobo írta...

Üdv ismét a klubban, egy megjegyzés, a Körkunyhó nem felel meg a szabályoknak, mert idén ősszel jelent meg. Helyette valami mást kéne... :)

Christina alias Pöfivonat írta...

Pupi: többek között te is. ;) Szerintem jó móka lenne az a fogadás. :D meg hátha jobban ösztönözne is minket. :P :D

Lobo: hoppá, köszi! :D Javítottam a Tolvajok telére. ;)

Miamona írta...

Hajré Pöfi! Önző dolog lesz ez a részemről, de már csak azért is megérte jelentkezned, mert alig találtam ismerős címet a listádon. Szóval kösszentyű, lesz mit bogarásznom. :)
A Tolvajok telével meg nagyon jól jártál szerintem, hogy "beficcent". ;)

Nikkincs írta...

Éjen, éljen, éljen, és üdv a csökkentők között! :D
Olvasva a listád, szerintem csupa jó könyv van rajta (kb a felét olvastam, nálam bejöttek), szóval remélem, hogy minden gond és szenvedés nélkül tudod majd teljesíteni! :D

Christina alias Pöfivonat írta...

Miamona: ooo tényleg? na akkor majd igyekszem is róluk írni, hogy kedvet hozzak hozzájuk. :) A Tolvajok tele kicsit mostohagyermek, mert amióta meg van csak ide-oda tologatom. :D

Nikkincs: majd kérek néha halk suttogást a fülembe, hogy olvassam a könyveket. :D szerintem nem lesz velük gondom. ;)