2015. szeptember 1., kedd

Augusztus, avagy én így zártam

Július óta tart az a fogadalmam mi szerint, addig nem veszek könyvet, amíg be nem fejezem az angol tanfolyamot. Ez el tarthat egy darabig, ugyanis terveim között szerepel, hogy leteszem a nyelvvizsgát. Ámen! Ezért most kizárólag azokat a könyveket olvasom, amik a polcomon tartózkodnak. Persze mindez baromira nehéz, mivel a könyvpiac sajnos nem állt meg attól, hogy én nem veszek könyvet (pedig milyen jó lenne), de igyekszem becsukott szemmel böngészni a friss megjelenéseket. :P

Ettől függetlenül mégis hét kis apróság érkezett hozzám, ami egyrészt a rukkolának, másrészt a  molynak, harmadrészt pedig férjnek köszönhető, így nem zártam rosszul az előző hónapot. :)


Amint láthatjátok, engem is elkapott a színezési láz, ami szerintem majdnem minden könyvmolyt megfertőzött, ezért férj meg is ajándékozott mindjárt két kötettel nehogy véletlenül kifogyjak. Aztán érkezett hozzám a Cibola meghódítása, Amíg a lányod voltam és a Hívják a bábát, mégpedig a rukkola jó voltából. Valamint volt egy cserém is a molyon (Itt voltam), illetve kaptam egy darab recenziós könyvet is, amit az Alexandra kiadónak köszönhetek. Még jó, hogy nem veszek könyvet. ;)

Nézzük, mit olvastam az elmúlt egy hónapban, hiszen az elkészült bejegyzések száma hosszú idő óta nem növekedett, ezért fogalmatok sincs hogy mit, mennyit és milyen könyv került a kezembe. Az augusztus nagyon hektikusra sikeredett, mivel az általam olvasott tíz regényből összesen csak hetet fejeztem be, amiből egy végül kedvenc lett. Az előző hónap favoritja Matthew Norman: Házas-társas című könyve lett, elképesztően jól megírt chick-lit. Ezenkívül kiolvastam még a Rosie-projektet, Pampa Bluest, Bontásra ítélve, Rocket girl 1., Legendát, és a Született tehetséget, amik mind - mind kiváló olvasmányok voltak. ;)

És hogy mi várható szeptemberben? Még elválik, de az biztos, hogy jövők egy Szent várossal, egy Köztes idővel és remélhetőleg számos más könyv bejegyzésével, mert itt az ősz és hát úgy néz ki, hogy nekem meg temérdek szabadidőm lesz. Remélhetőleg. ;)

0 megjegyzés: