2008. október 31., péntek

Verebes István: Ornél

Ez a könyv nem azért kerül a blogba, mert már olvastam, hisz valójában még meg sem jelent, hanem egyszerűen csak felkeltette az érdeklődésemet.

Gondoltam megosztom veletek és megkérdezem a ti véleményeteket is, hogy mit szóltok hozzá? Kíváncsi vagyok kit érdekelne még rajtam kívül? :) Ha van valakinek extra hozzáfűznivalója a témához ne fojtsa magába. :)

Tartalom:

Benede Kornél, azaz Ornél, fényképész, aki huszonhét éve él feleségével ugyanabban a lakásban. Úgy él, ahogy sokan ma Magyarországon. Se szenvedélyes szerelem, se nagy lakás, se utazások, se fényes karrier. Aztán egy nap meglátja szomszédja lilával kicsempézett fürdőszobáját, és Ornél fellázad unalmas élete ellen, elhatározza, hogy ő is „befut”. A vakszerencsének köszönhetően bekerül az egyik tévé körülrajongott show-műsorába, és a nézők azonnal ráharapnak. Ornélt kezelésbe veszik a sztárcsinálók, és karrierje egyre meredekebben ível felfelé. Lecseréli ruhatárát, szokásait, lakhelyét és feleségét, és aztán…

Várom a kommenteket. :D

4 megjegyzés:

Tara Nima írta...

gondlom, az és aztán...azért nem lett folytatva, mert erre harapnak a vásárlók.:)
és aztán Ornél rájön, kell a fenének a nagy felhajtás, akarja vissza a régi életét, mert semmi nem olyan, amilyennek elképzelte. így szok ez lenni.
arra azért kíváncsi lennék, miért pont a lila csempére gerjedt.

Christina alias Pöfivonat írta...

Nem tudom. Lehet hogy túl melege van, és lehet hogy nem véletlen cserélte le a feleséget is. Ha érted mire gondolok?

Azért kíváncsi vagyok misül ki egy Verebes féle könyvből. :)

Tara Nima írta...

gondolod, hogy túl meleg volt?:D
azért majd írd meg, ha elolvastad.

Christina alias Pöfivonat írta...

Hát az nem mostanában lesz, ha csak valakitől meg nem kapom karácsonyra. :) De jelenleg most egy rakat könyv vár arra, hogy kiolvassam őket. :) Sikerült felhalmoznom egy párat az elmúlt hónapokban. :)