2009. február 9., hétfő

Margit Sandemo: A vak hold

Sajnálatos módon csak most jutottam el odáig, hogy újra írjak a blogomba.

Amit ma kaptok az egy újabb Margit Sandemo könyv, de egyenlőre sajnos ez volt az utolsó. Az újabb kötet majd csak február 28.-án jelenik meg a Tuan Kiadó gondozásában. Már alig várjuk! :D

Ebben a kötetben egy kicsit előre szaladunk az időben kb. olyan húsz évvel. Iliána és Ravn már boldog házasságban élnek gyönyörű három fiúkkal. Miközben a gyerekek mindenféle kalandba belecsöppenek, addig valahol a tenger túl oldalán a sötétség erői dolgoznak. A holdboszorkány szövögeti a szálait, hiszen megesküdött hogy megöli Iliánát és az ő szeretett Ravnját. Ahhoz hogy a terve sikerülhessen egy újabb testbe kell belebújnia akit birtokolhat, hisz most egy fekete felhő formájában létezik. Vajon mindez sikerül neki? Hát ez sajnos nem ebben a kötetben fog kiderülni. :)

Amikor letettem a könyvet pillanatra üresség fogott el hisz tudtam, hogy még várnom kell 3 hetet, hogy egy újabb Sandemo könyvet tartsak a kezembe. Kár lenne kihagyni ezt a sorozatot bárkinek is. Imádnivaló, könnyed és izgalmas. Mit mondhatnék még erre. :) Olvassátok!

Értékelés: 10/10

0 megjegyzés: