2009. május 7., csütörtök

Bajban vagyok

Mit lehet olyankor csinálni, amikor el kellene olvasnod egy könyvet, de egyszerűen nem megy. Értsétek miről van szó: ugyanis május 15.-ig túl kéne esnem a Rózsa Neve című művön, (de valahogy nem visz rá a lélek) majd ugyanazon a napon közzé kéne tennem a hozzátartozó bejegyzésemet is. Egyszerűen képtelen vagyok a kezembe venni, mert túlságosan romantikus hangulatban vagyok és hát ez a könyv éppenséggel nem annak van szánva.

Szerintetek? Most próbálkozzak addig, amíg lehet? De lehet, hogy benne van a pakliban, hogy pont emiatt úgy megutálom a könyvet, hogy soha többé nem veszem a kezembe. Úgy érzem magam, mint akinek egy kötelező olvasmányt kellene elolvasnia. :(



7 megjegyzés:

Daniella írta...

Szerintem mindenképp jegeld Eco-t, ugyanis A rózsa neve kiváló könyv, viszont a pillanatnyi hangulat valóban ronthat egy jó könyv értékén. Nálam sokszor előfordult .(.

Lobo írta...

Azért gondolom a könyvklubnak nincsenek kőbevésett szabályai, elvégre önkéntes. Ha úgy érzed, hagyd inkább ki.

szeee írta...

az a szerencse, hogy a könyvklub nem kötelező ;-) (mellesleg én Vonneguttal vagyok épp így, de még van egy kis időm hó végéig :))

Joeymano írta...

Ha nem megy, ne erőltesd. Túl jó könyv ahhoz, h a kényszer miatt rossz élményt nyújtson. Nem fogsz kikapni azért, mert nem olvastad el. Aztán lehet, h a sok pozitív poszt fog rávenni arra, h tényleg elolvasd.:)

Christina alias Pöfivonat írta...

Hmmm. Most valahogy úgy érzem, hogy kihagyok valamit. Olyan jókat írtatok róla, de most tényleg nem megy. Főleg az Ikrek és a Felolvasó után, ugyanis mind a kettő a II. világháborút pedzegeti. Az Ikrek egy kicsit meg is feküdte a gyomromat, így muszáj vmi lájtosat olvasni.

Tényleg! A Vonnegutot mikorra kell elolvasni? Ugyanis azt szeretném elolvasni, csak nem tudom a határidejét!

szeee írta...

Christina,
ha minden igaz május 31.

Christina alias Pöfivonat írta...

Szee köszi!