2009. augusztus 11., kedd

Jennifer Crusie: Isten hozott Kísértésben!

Mivel nálam olyan nagy sikert aratott az írónő előző könyve, ezért nem nagyon filóztam rajta, hogy megvásároljam a címben szereplő olvasmányt. Viszont mostanában azon kapom magam, hogy össze-vissza csapongok a könyvek között rám nem jellemző módon, így mielőtt ezt a könyvet kezembe kaptam volna, egy fantasyt próbáltam legyűrni. Hát, meglátszik mekkora sikere volt! :D

Mi az ami felboríthatja egy nyugodt kisváros életét? Lássuk csak: Végy három nőt, egy féltékeny férjet, egy hullát és kész a teljes felfordulás. :) Amy és Sophie szeretnének leforgatni egy igazán dögös filmet a barátnőjükkel Clea-val, ezért is mennek Kísértésbe. A polgármester Phineas Tucker egyszerűen csak nyugodt hétköznapokat szeretne az ő kis városában, és közben nevelni édes egyetlen leányát Dillie-t, de ahogy megjelennek a Dempsey testvérek mindent fenekestül felforgatnak. :)

Pletyka, gyilkosság, pornófilm forgatás, zsarolás, forró szexjelenet és különböző politikai összetűzés. Ebben a könyvben senki sem az akinek látszik, mindenkinek van mit rejtegetni (igazi született feleségek :)).

Érdekes, hogy sokan azt állítják Jennifer Crusie eme regénye sokkal jobb, mint a Fogadj Rám, én ezzel nem igazán értek egyet. Szerintem mind a kettő nagyon jó, habár az egyiket már a képzeletembe filmvászonra vetítettem.
:)
A csúcs szereplő a műben a kilencéves Dillie (Phin polgármester lánya), iszonyat egy kis csaj, oltári nagy dumával.
Már csak emiatt is érdemes megvenni és elolvasni ezt az olvasmányt.

Egy szónak is száz a vége: vegyétek, vegyétek mert higgyétek el ez a nő tud valamit.

Ezennel felszólítanám a Kelly Kiadót, hogy ha lehetséges akkor a többi könyvét is adják ki, de izibe, mert már függő lettem. Köszönöm! Leülhet!

U.I.: Amadea-nak üzenet: Olvastam az oldaladon, hogy haboztál megvásárolni őket. Most parancsolom, hogy rohanj és vásárold fel az összeset, mert ezeket HÁLISTENNEK nem rontotta el a kiadó. :D Ha nem így történik, akkor jobb ha.......

Értékelés: 10/10

Mások is olvasták:
Francica: ITT


2 megjegyzés:

Amadea írta...

Értettem Mester!

Christina alias Pöfivonat írta...

:D:D:D Látod, ezt már szeretem! :)