2009. augusztus 12., szerda

Szerencse, még milyen nagy szerencse!

Akkora mázlim volt tegnap, hogy azt el nem tudjátok képzelni. Úgy körülbelül két éve próbálom beszerezni a Steven Erikson Malajziai bukottak regéje első kötetét. Erre tegnap az eladomakonyvem.hu oldalán mit találok? Hát ezt! Egyből felkiáltottam, hogy ez nekem kell bármi áron, muszáj hogy a polcomon heverjen. Gyorsan le is csaptam rá és ha minden igaz a héten meg is érkezik mindez 1500 hufért. Lehet irigykedni. :D:D Muhahhahaaa!!!!



De ám itt még nincs vége! Megnéztem tegnap este a Delta Vision kiadó honlapját és nagy örömöre szolgált, hogy végre kiadják a következő Dragonlance kötetet. Hát nem csudálatos?! :) Végre, végre!


Mindezek után úgy aludtam, mint a bunda mosollyal a fejemen! :D



8 megjegyzés:

Tara Nima írta...

jé, te is szereted Eriksont? végre még valaki.:D
tényleg oltári szerencséd volt, és még a gatyád se fizetted rá. a többi részt is olvastad, vagy megvártad velük az elsőt, vagy meg sincs a többi?:))

Christina alias Pöfivonat írta...

Megvártam az elsőt, addig nem vettem meg a többit. De most majd.... nemsokára meg is érkezik. :D Alapvetően nagyon szeretem a fantasyt, csak mostanában nem vagyok ráhangolódva, de majd ha elkezdem olvasni az Eriksont. Vuhuuu. :)

Tara Nima írta...

ha utánaolvastál, akkor szerintem mindenhol láthattad, hogy az első kötet szerkesztése cseppet elcsúszott. nem feltétlen ott van vége egy fejezetnek, ahol az jelöli, máshol meg összeolvadnak fejezetek, úgyhogy kicsit figyelni kell.
de ez még csak véletlenül se vegye el a kedved, a többi kötetnél nincs ilyen probléma, és nagyon megéri az odafigyelés az első kötetnél.

Christina alias Pöfivonat írta...

Huhhaaaaa. Remélem azért menni fog a dolog. Ez ugye azért nem veszít az élvezhetőségéből? Ezt most úgy értem, hogy azért fel fogom fogni hogy miről van szó? :D:D:D

Tara Nima írta...

persze, tuti felfogod.:DD
max olyanok suhannak át a fejeden először, hogy 'ez most ki? mit akar? hol is vagyunk? hogy kerül ez ide? ja, ez már a következő rész...'
az egyik fejezetben még az utcán mászkálsz, a következőben már Fürkész Anomander fejében vagy egy másik világban (ő a kedvencem), és ez a kettő összemosódik.
de szerintem nem vészes, én le se bírtam tenni. de a többit se.:)

Christina alias Pöfivonat írta...

Most már nagyon várom, hogy megérkezzen. Habár még át kell rágnom magam az Időutazó feleségén, mert nekem valahogy annyira nem jött be. Sajnos. De még csak a felénél tartok szóval bármi lehet. Van egyébként ezen kívül másik nagy kedvenc Fantasy íród?

Tara Nima írta...

nagyon szeretem Martin Jég és tűz dala ciklusát. próbálkoztál már vele? nagyon más, mint Erikson, de csak 4 kötettel van kész a tervezett hétből, és ez eléggé megcincálja a rajongók idegeit.:)) egyébként az is egy csúcs sorozat, ott még azt a szereplőt is imádja az ember, aki a velejéig gonosz.:)
a dragonlanceket.
a dűnét.
a magyarok közül Szélesi, Fonyódi, Kleinheincz, és Zsoldos Péter.

Christina alias Pöfivonat írta...

Dragonlance összes megvan, amit nagyon szeretek még az Anna Mccaffrey, Brandon Sanderson. Mind a kettőnek nagy rajongója vagyok. A tűz és jég dala ciklus első kötetét mostanában vásároltam meg, nagyon kíváncsi leszek. (Újra kiadásban)Ma érkezett meg az Erikson is. :D:D:D Úgyhogy most öröm és bodogság van. :) Széles Sándortól is van könyvem, de hogy tetszeni fog-e azt nem tudom. Szóval van egy pár kiolvasásra váró kötet a polcomon. :)