2013. szeptember 27., péntek

Jön! Jön! JÖN!



Mióta olvastam Erica Bauermeister: Ízek életre - halálra című könyvét, azóta vártam már hogy újabb könyve jelenjen meg az írónőnek és végre teljesült a vágyam, úgyhogy most nagyon szeretem a Pioneer kiadót! :)

"Kate ünnepi vacsorára várja a barátnőit seattle-i otthonába. Most először gyűlnek össze mindannyian azóta, hogy meggyógyult súlyos betegségéből. Az öröm pillanataiban a vendégei felvetik, hogy valami őrültséggel kellene megünnepelnie az újraszületését, s rábeszélik, menjen el arra a vadvízi evezős túrára a Grand Canyonba, amit a lánya nézett ki kettejüknek.
Kate beleegyezik, de csak azzal a feltétellel, ha az elkövetkező egy évben a többiek is megtesznek valamit, ami új, nehéz vagy ijesztő; és ők sem választhatják meg a saját feladatukat, ő fogja kijelölni mindegyiküknek. A barátnők attól tartanak, hogy Kate például hegyet mászni küldi el őket, ám az általa kiosztott feladatok ugyanolyan visszafogottak és meglepőek, mint az asszony maga. A személyre szabott, látszólag teljesen hétköznapi tevékenységek - kenyérsütés, kertrendezés, könyvselejtezés, utazás, tetováltatás és gyalogtúra - nem fizikai, sokkal inkább lelki próbatételt jelentenek, mert általuk szembe kell nézniük a saját félelmeikkel, tévhiteikkel, gyengeségeikkel.
A melegséggel, humorral és bölcsességgel átszőtt könyv az életigenlésről szól és a lélek mélyére hatol."

Jujj, de nagyon várom! :D

4 megjegyzés:

Nikkincs írta...

Az előző könyvét én is nagyon szerettem, annyira eltalált volt a hangulata! :) Erre is kíváncsi vagyok persze, bár egy kicsit tartok tőle, hogy nem lesz annyira jó, mint az Ízek ...

PuPilla írta...

Pöfi, ennek legalább szép a borítója :D

Christina alias Pöfivonat írta...

Nikkincs: ha egy kicsit is hasonlít az előző könyvére, akkor én már szeretni fogom. ;) Majd leszek az előolvasod. :D

Christina alias Pöfivonat írta...

Pupi, szerencsére. :D