2013. október 29., kedd

Valami



Mostanában nem sok időm volt bejegyzés írni, mert valahova mindig úgy elszaladnak az órák, ráadásul olyan gyorsan, hogy csak pislogok hogy már megint este van. Egy pillanatra megállhatna minden, hogy megírhassam azt a néhány bejegyzést amivel el vagyok maradva és kiolvashassam azt a két könyvet, ami épp folyamatban van. Természetesen ezeken kívül még számos másik olyan regény mászik a szemem elé azért, hogy duzzogva tudassa velem, hogy bezzeg őt sem olvastam még. Borzalmas.

És hogy mit lehet tenni? Fogalmam sincs, de ha valaki tudja a nagy titkot az ossza meg velem is. :)

Most olvasom:

Alma Katsu: Megtorlás

"A nagy sikerű "Halhatatlan" után megérkezett a folytatás, Alma Katsu lebilincselő trilógiájának második része.

Lanore McIlvrae az a fajta nő, aki bármit megtesz a szerelemért. Ha kell, téglából és kőből emelt fal mögé zárja a férfit, aki szereti.
Nincs más választása, mint eltemetni Adairt, bosszúálló végzetét azért, hogy megmentse Jonathant, akivel az 1800-as évek elején nőtt fel Maine állam egyik aprócska városában. Azt hitte, Adair örök társa lesz majd, de a férfinak más terve volt Lanore-ral. Titokzatos, túlvilági hatalmát felhasználva örök életet adott neki, a nő viszont túl későn tudta meg, hogy milyen árat kell fizetnie az ajándékért.
Kétszáz évvel azután, hogy Adairt bebörtönzik, Lanore vezekelni próbál a bűneiért. Megválik hosszú évek során összegyűjtött kincseitől, hogy megtisztítsa múltját, és boldog életet élhessen új kedvesével, Luke Findley-vel. Ám ahogy a londoni Viktória és Albert Múzeumban kiállított tárgyait szemléli, hirtelen rá kell eszmélnie, hogy bekövetkezett, amitől kétszáz évig rettegett: Adair megszökött a börtönéből. A férfi újra szabad, és el fog jönni érte. Lanore-nak pedig fogalma sincs arról, hogyan védje meg magát ellene.
"
 

1 megjegyzés:

PuPilla írta...

A nagyira hagyni a gyerkőcöket két napra :D :D