2008. november 5., szerda

Hogy én milyen ügyes vagyok

El is felejtettem nektek mesélni, hogy milyen ügyes vagyok. :D Valamikor az előző hónapban találtam egy kisebb boltot a Múzeum körúton, természetesen könyvesboltról beszélek, ahol igencsak olcsón lehet beszerezni könyveket. Összesen hat darab művet csaptam a kosárba és ha jól emlékszem 1200 forintot hagytam ott. Szerintem ez abszolút nem vészes egy összeg, de nyugodtan cáfoljátok meg, ha tévednék. :)

Az alábbi könyvek kerültek a polcomra:



Mar
garet Weis & Tracy Hickman A Sárkánydárda-krónikák világhírű alkotói ezúttal egy új, különleges világba invitálják olvasóikat. A mitikus ősfajok istenhábori megbontották az univerzum harmóniáját, darabokra törték és szerteszórták a teremtett népek szállásvidékeit. A legfelsőbb régiókban az... A két könyv: 300 Huf

Éppen elég gáz, hogy Claire-t a férje, James, az első gyermekük születése napján hagyja el, de még arra sincs tekintettel, hogy legalább egy vékony nővel cserélje le! Egyszerűen meglép, s otthagyja Claire-t egy újszülöttel, egy összetört szívvel, tíz kiló súlyfelesleggel és... öö... egy tízszeres vastagságúra tágult szülőcsatornával. Jobb lehetőség híján Claire hazamegy a családjához. Gyönyörű húgához, Helenhez, szappanopera-néző anyjához és meghökkent apjához. És a humorosan keserédes történetben Claire egyre jobban lesz. Sokkal jobban. Annyival jobban, hogy amikor James visszaoldalog az életébe, enyhén szólva meglepetés várja.

Ez egy két kötetes könyv volt, amely összesen: 590 Huf volt. Ezen két könyven kívül még beszereztem a páromnak William Gibson két művét is, amely összesen 380 Huf-ba került.

Azt hiszem jó vásárt csináltam. :D

Jah hogy szeretnétek megtudni, az oldal nevét: Könyvudvar (Tessék mazsolázni.)

3 megjegyzés:

Amadea írta...

Feltétlenül fogok, már máshol is olvastam róla.
Jó vásárt csináltál, ügyes vagy:)

Christina alias Pöfivonat írta...

Tényleg érdemes benézni. :) Igaz nem olyan nagy a választék, de azért sok érdekes könyvet találhatsz. Egyébként a Stephen King könyvek 1000 Huf-ért megvásárolhatóak. :)

Könyvudvar írta...

Csak most bukkantam rá erre a bejegyzésre, köszönet a kedves ajánlásért!
Remélem egy év alatt fejlődtünk a választék terén is ! :)