2009. február 4., szerda

Áhá! Már megint rendelgetünk! :)

Hát igen! Nem bírtam ellenállni a konyvesboltom.hu kínálatának és rendeltem nagyon sok könyvet. Na jó, igazándiból nem olyan sokat, mert csak három könyvről van szó, de azért a pénztárcámat így is megterheli. :)

Nézzük is miről is van szó:

Jasper Fforde: A Jane Eyre eset (Amadea oldalán olvastam róla, hogy nagyon jó. Ha érdekel titeket a véleménye itt olvashatjátok: Itt)

"
Isten hozta a Nyájas Olvasót egy másik lehetséges és meglehetősen bizarr 20. század végi Angliában, ahol mindennapos az időutazás, kihalt állafajok házilag klónozott példányai sétálgatnak a kertekben, virágzó feketepiacuk van a hamisított verseknek, és a művészeti irányzatok harcias hívei utcai csatákat vívnak egymással. Ebben a világban él Thursday Next, a rettenthetetlen irodalmi mesterdetektívnő, aki élete legnagyobb kihívásával szembesül, mikor a zseniális bűnöző, Acheron Hades a hírnév és a busás váltságdíj reményében elrabolja Charlotte Bronté nagyszerű regényének hősnőjét, Jane Eyre-t..."

Susan Elizabeth Philips: Álom, édes álom (Mivel nagyon tetszett a Várom a párom könyv, ezért megprbálkozom az írónőnek egy másik könyvével is. Izgatottan várom! Vuhhuuuu! :D)

"
Rachel Stone mellől végképp elszegődött a szerencse. Pénze nincs. Otthona és állása sincs. Van viszont egy ötéves fia, akiről gondoskodnia kell és egy fekete füstöt okádó kocsija. A járgány éppen az előtt az autósmozi előtt köhögi ki a lelkét, amelyet Gabe Bonner, a szívtelen férfi renovál, akiből kiveszett az élni akarás. (Mindenki által) imádott feleségét és tökéletes fiát elvesztette egy autóbalesetben, feladta sikeres állatorvosi hivatását, s önmaga árnyékaként tér vissza szülővárosába. Semmire sem vágyik jobban, minthogy mindenki békén hagyja, különösen a gyönyörű, önérzetes, számkivetett, tehetséges bajkeverő. Menekül Rachel elől, aki iránt legnagyobb megdöbbenésére szinte azonnal fellobban benne a szexuális vonzalom, amelyről azt hitte, meghalt a feleségével együtt. Még inkább menekül Rachel fia elől, aki túl sok fájdalmas emléket ébreszt benne. Talán az oroszlánszívű Rachelt az ég küldte, hogy megmentsen egy zord, makacs férfit. Egyikük sem akar kapcsolatot, de a szerelemnek és a vonzalomnak, amelyet egymás iránt éreznek, nem tudnak ellenállni. Két kedves szerelmes indul el a szív mulatságos, megható útján oda, ahol az álmok valóra válnak. "

Noel Streatfeild: Balettcipők (Nahát erre nagyon kíváncsi vagyok. Egy érdekes cikket olvastam róla, a Könyvmoly oldalán (Itt) és úgy döntöttem, hogy nekem ez a könyv kell és punktum. Nem vitatkozom! :))

"Élt egyszer három kislány, akiket a szórakozott, jószívű tudós kalandos útjai során örökbe fogad és elvisz londoni otthonába. Pauline, Petrova és Posy szeretetteljes légkörben, számtalan érdekes élmény révén jutnak el a világot jelentő deszkákig. A színház mindhármuk számára mást jelent, egy azonban közös bennük: kivételes tehetségek, így bekerülnek a híres londoni művészeti akadémiára, ahol rengeteg izgalmas kaland és varázslatos élmény vár rájuk. A ház, amelyben a három cserfes kislány nevelkedik, otthont ad számos érdekes embernek, s olyan, akár egy színes forgatag. A lányok lassan felcseperednek, és eljön a pillanat, amikor fontos döntéseket kell hozniuk az életükről. A különös gonddal és szeretettel megírt, finom humorral és érzékenységgel átszőtt történet lapjain megelevenednek egy összetartó család mindennapjai, megismerhetjük sikereiket, kudarcaikat, együtt sírunk és nevetünk velük, Az 1930-as évek Angliájában játszódó, elbűvölő történet bennünket is a színpadra varázsol, s fellépéseik előtt szinte együtt izgulunk az ígéretes művészpalántákkal."

Egyébként nagyon meg vagyok elégedve a könyvesboltommal, mint bolt. Az összes könyv amit rendeltem sérülés mentes, még egy karcolás sincs rajta. Sajnos ez nem mondható el mindegyik online könyvesboltról. Szóval ne habozzatok, rendeljetek! :)

1 megjegyzés:

Amadea írta...

Hát, nekem az Elizabethnek az egyik sarka kicsit fel volt gyűrődve, a Balettcipőknek (énisaztrendeltemdejóó!!) néhány oldala szamárfüles volt.
Én is csak hármat rendeltem, 7635-be került, de én annak a pár száz ft-nak is örülök, amit megspórolok.
Jaj a Jane-eset nagyon jó!
Az álom... nekünk is megvan, csak valahol anyánál kallódik, biztos jó lesz.