2009. február 24., kedd

Megőrültem... :D

Rájöttem, hogy megőrültem. Ugyanis már megint rendeltem. :) Szóval a bookline volt olyan kedves és adott nekem egy kevéske személyes kedvezményt, hát ki az a bolond aki nem él egy ilyen lehetősséggel? Na de nézzük sorjában, hogy már megint mit vettem:

Nicholas Sparks: Éjjel a Parton

"
Adrienne Willis lányának egy nap váratlanul meghal a férje. A fiatalasszony a tragédiától megrendülve, magába zárkózva éli életét. Édesanyja, aki tizenéves kora óta egyedül nevelte őt két testvérével együtt, elérkezettnek látja az időt, hogy megossza vele életének egyik legfelkavaróbb élményét: egy olyan szerelem történetét, mely azóta is bearanyozza életét. Felidézi lányának azokat a fájdalmas emlékképeket, amikor férje elhagyta egy fiatalabb nőért, és ő összetört élete elől menekülve egy kis tengerparti városba, Rothante-ba érkezett. Nicholas Sparks (Szerelmünk lapjai) újabb regényében ismét a szerelem mindenható erejéről szól: az Érzésről, mely minden életkorban elér, még akkor is, amikor a legkevésbé várnád. "

Amanda Foreman: A hercegnő

"Georgiana mindenekelőtt az ellentmondások asszonya. Elismert szépség, de férje mégsem értékeli. Az emberek rajongnak érte, mégis annyira bizonytalan, vajon képes-e másokból szeretetet kiváltani, hogy végül férjének szeretője, lady Elizabeth Foster gyanús rajongásától válik függővé. Ír, de sosem publikál a saját neve alatt. Elkötelezett anya, aki feláldozta egyik gyermekét, hogy a másik hármat megmentse. Híresség és a művészetek támogatója egy olyan korban, amikor a házas nőktől még megtagadnak minden jogi státuszt. Politikus választójog nélkül, és képzett taktikus egy emberöltővel a professzionális pártpolitika kialakulása előtt. Különös és boldogtalan szerelmi élete csupán egy szál ebben az izgalmas életrajzban, mely bepillantást enged a 18. századi angol arisztokrácia szövevényes politikai világába."

Susan Elizabeth Phillips: Apafogó

"Dr. Jane Darlington, a zseniális fizikaprofesszor a 34. születésnapján rádöbben, hogy valami hiányzik a
z életéből: egy gyerek. Bár kétségbeesetten vágyik rá, férjet nem akar. Megtalálni a megfelelő apát azonban nem is olyan könnyű. Jane csodabogárnak érezte magát gyerekkorában átlagon felüli intelligenciája miatt, s elhatározta, hogy gyermekét meg fogja kímélni ettől a szenvedéstől. Vagyis egy nagyon különleges férfit kell választania nemzőapának. Valakit, aki nagyon... nos... buta."

Elhatároztam, hogy a mai nap folyamán fogok egy listát csinálni azzal a címszóval, hogy mennyi könyvem van a polcon, amit még el se olvastam. Kíváncsi leszek az eredményre. :D

7 megjegyzés:

Mademoiselle írta...

Jaj, a Hercegnőt pont pár napja láttam filmen! Úúúgy sajnáltam szegényt! Azt a szemét férjét meg jól ki kellett volna dobni az ablakon! :-(

Christina alias Pöfivonat írta...

Én még nem is láttam és nem is olvastam. Úgyhogy ne áruld léccciiii a végét. :)

Mademoiselle írta...

Neeem, dehogy árulom, dehogy árulom!!! :-) De hogy a férje nem egy jó ember, az még a fülszövegben is benne van.

Christina alias Pöfivonat írta...

Őszinte leszek. Nem olvastam el a fül szöveget, csak bent a kolléganőkkel beszéltünk róla. :D

AnTalk írta...

hahaha ... nekem szinte minden elolvasott könyvre két-három olvasatlan jut. Most van pénzem könyvre, de nincs időm olvasásra. Majd ha nem lesz pénzem, biztos lesz időm.

Christina alias Pöfivonat írta...

Pontosan így vagyok vele én is. Nálam csak gyűlnek és gyűlnek a könyvek, de elolvasni meg nincs egyiket sem. :)

Christina alias Pöfivonat írta...

Kimaradt az időm szó. :D