2009. november 5., csütörtök

Novemberi megjelenések

William P. Young: A viskó
Megjelenés: 2009.11.06


Richard Yates: Egy jó iskola
Megjelenés: 2009.11.09

John Ajvide Lindqvist: Engedj be!
Megjelenés: 2009.11.09

Kate Mosse: A kripta
Megjelenés: 2009.11.09

Colette: Chéri
Megjelenés: 2009.11.11

Richelle Mead: Vámpírakadémia
Megjelenés: 2009.11.12

Grace Tiffany: A türkizköves gyűrű
Megjelenés: 2009.11.12

Fejős Éva: Eper reggelire
Megjelenés: 2009.11.15

Karen Rose: Sikíts értem
Megjelenés: 2009.11.15

Rita Monaldi, Francesco Sorti: Secretum
Megjelenés: 2009.11.16

Joanne Harris: Aludj kislány
Megjelenés: 2009.11.16

J. R. Ward: Beavatás
Megjelenés: 2009.11.20

Rácz Zsuzsa: Nesze Neked Terézanyu!
Megjelenés: 2009.11.23

Gena Showalter: Éjsötét csók
Megjelenés: 2009.11.25

Sherrilyn Kenyon: Éjféli vad
Megjelenés: 2009.11.28












avagy ezek közül mit várok
annyira (előjegyzésben lévő listám) ...:

William P. Young: A viskó
"Magyar nyelven is megjelenik a már sokak által nagyon várt könyv, A Viskó (The Shack). Egy regény, aminek sikerével – és tartalmával – még a Forbes Magazin is foglalkozott… Nem gyakran fordul elő! (2009. június 8.) Egy, a telepesek által elhagyott rozoga, rossz emlékeket idéző viskó (A Viskó) egyszeriben döbbenetes titkok tárházává válik, ahol izgalmas találkozások során a megbocsátás gyógyító ereje és hatalma is felragyog a sebzett szív számára. William P. Young megrázó regénye az utóbbi idők egyik legnagyobb könyvsikere, rövid idő alatt 8 millió példányban fogyott el! A sok vitát kiváltó regényről azt tartják, hogy olyan hatással lehet korunk kereszténységére, mint a Zarándok útja a maga idejében. A sokat megélt színésznő, Demi Moore a Twitteren keresztül ajánlotta rajongóinak és férjének, mivel Ő maga „ sorsfordító erejű” üzenetre talált a könyv elolvasása közben."

Richelle Mead: Vámpírakadémia
"
A világsikerű sorozat első kötetében Lissa Dragomirt és Rose Hathawayt két év bujkálás után elfogják és visszazsuppolják a Montana erdőségeinek mélyén megbúvó Szent Vlagyimir Akadémia vaskapui mögé. A vámpíriskola a mora uralkodói családok és dampyr testőreik számára szolgál oktatóhelyül. Az akadémia falain belül a két lánynak különböző viszálykodással, rosszindulatú pletykákkal, tiltott szerelemmel és fenyegetésekkel kell megbirkóznia. De mindketten tudják, hogy a legnagyobb veszély a kapukon kívülről leselkedik rájuk."

Colette: Chéri
"Minden idők egyik legnagyszerűbb francia regényírónője a 20-as évek Párizsában írta meg a Chéri című könyvét, amely egy korosodó nő és fiatal férfi vigasztalhatatlan szerelmét írja le. A könyvből Michele Pfeifer főszereplésével Stephen Frears rendezésében 2009-ben kosztümös nagy játékfilm készült, melynek hazai bemutatója november közepén lesz. A film megjelenésével egy időben a filmplakáttal azonos címlappal jelenik meg hosszú évtizedek után újra ez a megható szerelmi történet. Colette (1873–1954) műveiben igyekezett a nők sorsát igen árnyaltan, pszichológiai érzékenységgel ábrázolni. Az első írónő, akit a Goncourt Akadémia meghívott soraiba. "

Karen Rose: Sikíts értem
"Daniel Vartanian nyomozó megesküdött, hogy megtalálja a várost rettegésben tartó sorozatgyilkost, aki egy tizenhárom évvel korábbi bűncselekmény minden részletét lemásolva szedi áldozatait. Daniel öccse hagyatékában fényképeket talál, amelyek talán nyomra vezethetik, miközben saját családja pokoli történetével is szembesítik. Hamarosan Alex Fallon, a gyönyörű ápolónő is képbe kerül, aki ijesztően hasonlít az egykori bűncselekmények egyik áldozatára, és így esélyes célpontja a megszállott gyilkosnak, része lehet a perverz és érzéki játéknak. Daniel egy ördögi elme csapdájába keveredik, Alex szerelméért pedig a legvakmerőbb ötlettől sem riad vissza...

Karen Rose világhírű sorozata a romantikus thriller műfajának legjobbja, díjnyertes könyveit számos nyelven kiadják, olvasótábora lelkesen várja az írónő bestsellereit."


6 megjegyzés:

Tara Nima írta...

az ulpius szerint az éjféli vad, és az éjsötét csók az majd csak januárban fog jönni.

Christina alias Pöfivonat írta...

Hmmm ez igazán érdekes. Akkor most le kéne venni a listáról, nem igaz? :)

Tara Nima írta...

ne vedd le, mert jól néz ki a borítója. legfeljebb majd beteszed januárban is, és akkor is nézegetjük majd.:D

Christina alias Pöfivonat írta...

Rendben. :D

Lobo írta...

Óóóó ez a Türkizköves gyűrű nagyon érdekesnek tűnik (Shakespeare kutató 5 nő szemszögéből újraírja a Velencei kalmárt nyamm), megy is a várólistámra. Köszi.

Christina alias Pöfivonat írta...

Ez a könyv engem is meg fogott. Ráadásul nagyon szép a borítója is, persze ez csak akkor látszik ha nagyban nézed. :D

Egyébként szívesen. :D