2011. április 4., hétfő

Mentsük meg a folytatást!

Szeretném felhívni a figyelmet Rob Thurman Cal és Niko Leandres sorozatára, melynek első kötetét a Tuan kiadó adta ki kis hazánkban. Sajnálatos módon annyira kevés példányszámban fogyott el, hogy a második kötet már nem jutott el a nyomdába.

"Szörnyek járnak közöttünk.Mindig is itt voltak és itt is lesznek mindörökké.Azóta tisztában vagyok ezzel, amióta az eszem
et tudom, ahogy azzal is,hogy én is egy vagyok közülük……Részben, legalábbis. Üdv New Yorkban! Ahol egy troll lakik a Brooklyn híd alatt, egy kobold a Central Parkban, és egy gyönyörű vámpír az Upper Esat Side egyik manzárdjában – és ez csupán a kezdet. Persze a legtöbb halandó embertökéletesen vak marad a természetfelettiek éjszakai életére, de Cal Leandros csak félig ember. Apja sötét vérvonala rémmesékbe illő – és most ő és az egész másvilági fajtája Cal nyomában lohol. Vajon miért? Cal eddig nem igazán akart annyi ideig egy helyben maradni, hogy megtudja a választ.Féltestvérével együtt idáig sikerült egy lépéssel az üldözőik előtt maradniuk, de most Cal apja ismét rájuk bukkant. Cal számára most végre kiderül, hogy mit akarnak, mit akartak tőle mindig is. Ő a kulcsa ördögi tervüknek, hogy a Földön elszabadítsák a Poklot. Cal életének legkeményebb küzdelmében a tét az egész emberiség sorsa… "

És most itt jön a lényeg!

Ha te is úgy döntesz, hogy beszerzel belőle egyet akkor a kiadó közelebb jut ahhoz, hogy a folytatást is kiadhassa. Azaz egy könyv vásárlásával Te is elő segíted a Holdvilág megjelentetését.

És hogy hol tudod megvenni? Íme:
Bookline
Libri
Könyvudvar

És ha bővebb információra van szükséged, akkor látogasd meg FFG bejegyzését!

0 megjegyzés: