2012. augusztus 1., szerda

Hónap zárás

A július a könyvek szempontjából nagyon sűrűre sikerült. Nem elég, hogy rengeteg könyvem talált új gazdára, de hozzám is került néhány új példány. Elsőként bemutatnám nektek azokat a szerzeményeket, amit a pénztárcám fedezett, ezután pedig azokat, amiket cseréltem vagy a rukkolán szereztem. Mindenképpen érdemes valahova leülnötök, mert higgyétek el ez ütős lesz.



Susan Elizabeth Phillips: Luxusmucus című regényét azért vettem meg nagyon gyorsan, mert a kiadó felvilágosított arról, hogy limitált kiadásban jelent meg és már csak pár darab van belőle a piacon. Az Elizabeth von Armin: Elvarázsolt április már régóta kívánságlistás és most az Európa akció keretein belül be is került a kosaramba. Susan Mallery előző regénye kellemes csalódás volt, ezért úgy döntöttem mindenképpen kelleni fog a folytatás, ami Fahéj és karamella címen fut az újságos boltokban.

Cserével sikerült megszereznem Jennifer Donnelly: Északi fény, Jeffrey Eugenides: Öngyilkos szüzek, David Nicholls: Egy nap, Daphne du Maurier: A Manderley-ház asszonya című könyveket, amiért hatalmas nagy köszönet Nimának, Neelának, Judy22nek és Adri79nek. :)


Egy régebbi bejegyzésemben említettem nektek a rukkolát, ahol könyveket lehet szintén cserélni, és ahonnan számos olyan regényt sikerült beszereznem, amit vagy már nem lehet kapni a könyves piacon vagy az én gyűjteményemből hiányzott. Íme az én listám:

A Kísértetház régóta kívánságlistás, a Katie Fforde könyv a gyűjteményemből hiányzott. Mivel nagyon szeretem L. M. Montgomeryt ezért kifejezetten örültem, amikor megláttam a Kék kastélyt fent a rukkolán. David Nicholls könyvei a Nagy kvízválasztó óta érdekelnek, úgyhogy a Beugró mindenképpen beszerzés alatt lett volna. Szerb Antal könyveivel már régóta kerülgettük egymást, most viszont elolvashatom a Pendragon legendát és a Királyné nyakláncát is. Töredelmesen bevallom, hogy szeretem Fejős Évát, ezért jött haza a Karácsony New Yorkban, de nem ér cikizni. :) Julia Quinn A Bridgerton család sorozata még hiánycikk a polcomon, de folyamatban van a beszerzése. Az Anne Frank naplójáról David Nicholls könyvében figyeltem fel. A legnagyobb sikerem Susan Elizabeth Phillips: Latin szerető című könyve, ami beszerezhetetlen és ami nagyon régóta hiányzott a SEP gyűjteményből, egészen ezidáig. Jane Green és Karin Slaughter könyveit szintén gyűjtöm, a Csokoládé című Joanna Harris könyv pedig újra próbálkozás lesz, majd meglátjuk hogy sikerül. Fehér Klárát pedig mdmselle hatására rukkoltam, még nem olvastam az írónőtől, de kíváncsian várom.

Azt hiszem ennyi. :) Szép kis lista. :D

6 megjegyzés:

Tara Nima írta...

hű, ez szép termés.:))
hogy lehet, hogy mindenki olyan gyorsan megkapja a rukkolás könyveit, csak én várok rá heteket??

Christina alias Pöfivonat írta...

Nima: volt, amire nekem is sokat kell várni. A legtöbb múlt héten érkezett meg több napos csúszással, legalább megjöttek.

Andi írta...

aztamindenit!!!
Szupersagosak!

Joeymano írta...

wow :) és még egyszer wow :) szép termés!

Nikkincs írta...

Tyű, bár figyelmeztettél a bejegyzés elején, azért ez a termés tényleg nem semmi! :) Gratulálok hozzá!

Christina alias Pöfivonat írta...

Köszi csajok! :) Szerintem is nagyon sok és remélem hamarosan mindre sor kerül majd. :)