2014. február 28., péntek

Februári zárás


Ki kell mondanom, le kell írnom, hogy most már biztos, hogy MENTHETETLEN vagyok, ez nem kétséges. Ugyanis ebben a hónapban, annyi cserét bonyolítottam le, hogy az már beteges. Ha nem vehetek akkor cserélek, folyamatosan lesem a lehetőségeket hogy beszerezhessem a számomra érdekes könyveket, és merjétek azt mondani hogy ez normális :D, mert szerintem nem. Ebben a hónapban összesen tíz darab gyönyörűséget cseréltem és mindössze három könyvet kaptam innen - onnan, ez az jelenti hogy tizenhárom darab (13) jóságot sikerült megkaparintanom úgy, hogy egyetlenegyet sem vásároltam. Mi lenne ha még vásárolnék is? Ugye, hogy beteges? :D

A könyvekért külön köszönet jár férjnek, az Alexandra kiadónak, CorLeonisnak, Szilvamagnak, Elsiának és az ő testvérének Silvanának (neki köszönhetem a Nagy Katalin könyvet ;)), Roni_olvasnak és Minettnek akikkel már nem először cserélek. 

Ezenkívül még említést akartam tenni a fogadással kapcsolatban is, ami lassan de biztosan halad a cél felé, jelenleg a 32 regényből összesen 11 könyvet olvastam. :) Yess!

Pöfi vs. Könyvek 2:0

 

7 megjegyzés:

Tara Nima írta...

ez a köszönetnyilvánítás... :D

PuPilla írta...

Ügyes vagy, jól haladsz a fogadalommal, és uhh, azért közben szépségeket is zsákmányolsz, mit ne mondjak, egy tehetség vagy, Pöfi :D
A Meryl Streepest meg a Drágám tudatom veledet kíváncsian várom, hogy fognak tetszeni :)

Christina alias Pöfivonat írta...

Nima: ezt nem lehetett kihagyni :D Hősiesen állták a lerohanásaimat. :P :D

PuPilla: köszi, bár most annyit nem olvastam a listámról, mint terveztem de majd a következő hónapban. ;) Ha kell szívesen kölcsönadhatom majd őket. :)

zakkant írta...

Még mindig respect :))) Jól tolod! Csak így tovább! Az Egy nap talán-ba nemrég beleolvasgattam, remélem neked tetszeni fog, mert én még nem jutottam oda, hogy kiolvassam. Szépségeket szereztél, ráadásul ingyen úgyhogy jó dolog ez a csere!

Unknown írta...

Óó a Meryl Streepet kölcsönkérhetem majd?

reea írta...

M?inden tiszteletem a fogadalmatoké. :) Nem lennék rá képes. :) Másfelől a csere klassz megoldás, és nem növeli a polcod méretét sem. :)
Csak így tovább! ;)

Christina alias Pöfivonat írta...

Zakkant: valóban jó dolog a csere, csak én már túlságosan rákattantam, ami nem túl szerencsés hisz pont az a lényeg, hogy csökkentsem az olvasatlan könyvek számát. :D De most úgyis visszafogom magam, mert elfogyott a cserealapom. :D

Elsililia: naná! csak szólj rám ne hogy elfelejtsem.

Reea: lehet hogy nem növeli, de az olvasatlanok számát viszont igen, úgyhogy csöbörből-vödörbe. :D