2010. január 12., kedd

Kern Ágnes: Az almárium, a vánkos meg a baracklekvár

A tartalmi összefoglaló elmarad az elején, mert a könyv egy novellás kötet és nagyon nehéz lenne megfogni a lényeget. :) Remélem megértitek. :)

Először is szeretnék elnézést kérni Kern Ágitól, hogy csak most írok bejegyzést a novellás kötetéről (remélem elnézi:)), de voltak benne olyan történetek amit többször is el kellett olvasnom, ugyanis nagyon magával ragadóak voltak. Másodszor pedig kicsit furcsállva fogtam a kezembe mikor meghozta a posta, mivel soha az életemben nem olvastam novellás könyvet. Így nagy kérdőjellel mászkáltam a lakásban, hogy akkor most hogyan kellene ennek neki állnom: először is olvassam el egyben, vagy inkább külön-külön úgymond "minden napra egy mese" legyen. Szóval nagy dilemmában voltam, de aztán megszületett az eredmény! :)

Elsősorban a borító, ami nagyon gusztusosra sikeredett, szó szerint megfordul a nyál az ember szájában. Tessék máris éhes lettem. :D A történetek meg kifejezetten meghozták a kedvemet egy jó kis evéshez. A kedvenc történetem a "Sütőtök" című volt, ha jól emlékszem azt olvastam el a legtöbbször, de lehet hogy "A varázspulcsi" volt, már nem nagyon emlékszem. Mindenesetre mindegyik maradandó élményt okozott.

Összességében élvezetes, érdekes olvasmány, amit kifejezetten jó volt a karácsonyi szünetben olvasgatni. :)

Köszönöm, hogy elolvashattam! :)

Ha te is szeretnéd a kezedbe kapni, akkor ITT megrendelheted!

Értékelés: 10/9

Mások is olvasták:
Joeymano: ITT
Nima: ITT
Könyvmolyok: ITT
Amadea: ITT
Csenga: ITT

1 megjegyzés:

Csenga írta...

nekem a minden napra egy fejezet jött be-ha folyamatosan több fejezetet elolvastam akkor nem élveztem annyira a történeteket.