2013. január 16., szerda

JÖN! JÖN! JÖN!


Örömmel tudósíthatom kedves olvasóimnak, hogy január 22.-én megjelenik Borbíró Borbála-sorozat második része. 

Gaura Ágnes: Átkozott balszerencse

"Egy közönséges halandó a vámpírok kitüntetett figyelmét, a hirtelen haragú és goromba főnököt és az állandó életveszélyt is átoknak tartaná, ám Borbíró Borbála számára mindez a hétköznapi élet része.

Amikor azonban Magyarország egyetlen még aktív szolgálatban lévő vámpírológusa szégyenszemre vérszívók és vérmedvék védelmére szorul, hogy ne váljon a saját ügyetlensége áldozatává, és egy jövőlátó médium már napi szinten próbálja rábírni, hogy meneküljön, kénytelen beismerni, hogy valami nincs rendben körülötte. Ráadásul már a főnöke taplóságában sem bízhat – Attila kezd egyre különösebben viselkedni.

Peche mindenkinek lehet. Ilyen mérvű balszerencsét azonban csak egy átok okozhat. Elkezdődik a versenyfutás az idővel, és Bori túlélési esélyei egyre halványulnak – ám felvágott nyelvére a végsőkig számíthat...

Magyar nyakba magyar szemfog!"

Ajjj de várom már! :)

2 megjegyzés:

Joeymano írta...

ez mi? én még soha sem hallottam róla, aztán meg a 2. részről beszélsz? :) nem mintha érdekelne, csak most mindenkinél ezt látom. és ez a borító...:S

Christina alias Pöfivonat írta...

A Vámpírok múzsája folytatása, amiről én is írtam. ;) Vámpíros, vicces és szórakoztató, nagyon szerettem az első részt. :) A borító tényleg fura, de szerintem nem vészes. :)